Om mig

Med över 22 års erfarenhet från en av Sveriges främsta blomsterkedjor, kan jag nu erbjuda mina tjänster för att omvandla och försköna ditt hem, kontor eller offentliga miljöer.

Att skapa harmoni och en känsla av sammanhang är min passion. Genom att se miljön med nya ögon kan jag erbjuda råd och tips för att förbättra och förfina varje utrymme. Min bakgrund innefattar omfattande arbete med sortiment, tematiska evenemang, försäljning och utbildning inom exponering. Jag har även varit delaktig i uppbyggnaden av butiker från grunden samt arbetat med mässor och inredningsprojekt.

Blommor och inredning har alltid varit en stor del av mitt liv, och med min certifiering som inredare strävar jag efter att göra din vision till verklighet. Låt mig hjälpa dig att skapa ett utrymme som inte bara är vackert att se på, utan som också utstrålar harmoni och trivsel.

Min vision

Min vision är att skapa harmoniska och inbjudande miljöer som berör människors sinnen och skapar glädje och välbefinnande. Med över 22 års erfarenhet inom blomsterkonst och inredning strävar jag efter att omvandla varje rum till en plats där stil och harmoni sammanflätas. Genom att se miljön med nya ögon och med en passion för detaljer, arbetar jag för att förverkliga min kunds visioner och skapa unika och personliga utrymmen som verkligen känns som hemma.

Signed by G inredning fikarum, Hillerstorp
Signed by G inredning av personalrum, Hillerstorp